Αφορμή για το άρθρο ήταν η παρακάτω φωτογραφία που βρήκα σερφάροντας στο διαδίκτυο, και επειδή πολλές φορές έχω αναφερθεί στο θέμα, βρήκα την εικόνα πολύ κατατοπιστική.


Tα κοινωνικά δίκτυα τα τελευταία χρόνια είναι σχεδόν το μοναδικό θέμα συζήτησης μεταξύ πολλών ανθρώπων. Τι γίνεται όμως αν είσαι επαγγελματίας και θέλεις να προβληθείς στο διαδίκτυο? Πως πρέπει να χειριστείς αυτή την προσπάθεια?

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι πλατφόρμες που δημιουργήθηκαν για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Όποιος όμως και να ήταν αυτός ο σκοπός, σήμερα το 90% αυτών των δικτύων συνεχίζουν να υπάρχουν για το κέρδος. Αν δεν δώσουν κέρδος στους μετόχους των, τότε είναι καταδικασμένα να κλείσουν.Η λειτουργία τους στηρίζεται σε προγραμματισμό «πλατφόρμας» και σίγουρα δεν ενδιαφέρει τους προγραμματιστές ΕΣΕΙΣ πως τη χρησιμοποιείτε και τι περιμένετε από αυτή. Η λειτουργία τους τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πολλές φορές και τελικά για να εξυπηρετεί στόχους διαφήμισης.

Γιαυτό και κάποιος που θέλει να διαφημιστεί μέσω των κοινωνικών δικτύων, αν δεν θέλει να δώσει χρήματα στην πλατφόρμα, τότε είναι μάλλον απίθανο να βοηθηθεί από αυτές. Αυτό που πρέπει να κάνει αντιθέτως είναι να δώσει στον κόσμο αυτό που θέλει να ακούσει μέσα από το περιεχόμενο του ιστοχώρου του!
Να δημιουργήσει άρθρα και ανακοινώσεις πάνω στο αντικείμενο εργασιών του! Πρωτογενές περιεχόμενο και απόψεις είναι  το «μυστικό» του ίντερνετ.

Σε τέτοια περίπτωση, η όποια διαδραστικότητα, είναι δική του και μόνον, «χτίζει» συνεχώς ένα κοινό που το ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις, και τελικά συντηρεί τις ιστοσελίδες του να βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή των αποτελεσμάτων αναζήτησης με άμεσο και έμμεσο κέρδος από αυτό.

On site SEO

Σας τροποποιούμε τον ιστοχώρο σας για να έρχεστε ΠΡΩΤΟΙ στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης!!!

 

FAB News